Marinara De Bază

Marinara De Bază
Marinara de bază ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 46 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, semințe de fenicul, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos Marinara De Bază, Cum Se Face Sosul Marinara De Bază, și Midii Marinara.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 4 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați zahăr și următoarele 7 ingrediente (prin semințe de fenicul); gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă oțet; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
4
Adăugați bulion și roșii; aduceți la foc mic. Gatiti la foc mic timp de 55 de minute sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Pentru a păstra în congelator: oală la temperatura camerei sau sos răcit în recipiente de plastic sau pungi de plastic cu fermoar. Sigilați și congelați până la patru luni. Luați în considerare congelarea sosului în trepte de o cană (în valoare de două porții). În acest fel, puteți scoate exact cât doriți pentru mesele viitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
PolonicPolonic
6
Pentru a dezgheța sosul: încercați una dintre cele trei metode.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Decongelați la frigider peste noapte.
8
Așezați blocuri înghețate într-o cratiță. Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
9
Așezați blocuri înghețate într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la un minut la un moment dat, amestecând după fiecare creștere până la dezghețare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
10
Pentru a spori gustul: perioadele lungi în congelator pot estompa gustul roșiilor. Pentru a îmbogăți sosul dezghețat, adăugați o jumătate de linguriță de coajă de lămâie rasă fin sau o linguriță de oțet balsamic în timp ce reîncălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate6
Revista