Marinada Turcească

Marinada Turcească
Marinada turcească ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 145 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, lapte, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pilaf Turcesc, Turcă Salep, și Rissole Turcești pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, pasta de roșii și sucul din ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți carnea în castron, acoperiți și marinați cel puțin 6 ore, dar 24 de ore sunt mai bune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista