Marian ' s easy Roast Chicken
Puiul ușor de prăjit al lui Marian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 992 calorii, 84G de proteine, și 70g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Marian ' s Hash Browns caserola (Super ușor!), Ceaiul cu gheață al lui Marian, și Pui fript foarte ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Se amestecă împreună sare și piper.
Dacă este cazul, scoateți gâturile și măruntaiele de la găini și rezervați pentru o altă utilizare. Pat pui uscat.
Presărați 1/2 linguriță. amestec de sare în interiorul cavității fiecărui pui. Frecați 1 1/2 linguriță. uleiul de măsline în pielea fiecărui pui.
Se presară cu amestecul de sare rămas; frecați în piele.
Așezați puii, cu pieptul în sus, cu fața în direcții opuse (pentru o rumenire uniformă), pe o grătar ușor unsă într - o tigaie cu jeleu de 17 x 12 inci ușor unsă.
Coaceți la 375 timp de 1 1/2 ore sau până când un termometru de carne introdus în coapsă înregistrează 18
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.