Mare bunica nuci unt bile
Bilele de unt de nuci ale bunicii necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 48 de porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un condiment la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați unt, nuci pecan, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-urile cu unt de arahide ale bunicii, Tortul cu lămâie al străbunicii, și Faimoasa umplutură a bunicii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mare, cremă împreună untul, 1 cană de zahăr de cofetărie și vanilie până se omogenizează. Se amestecă făina de tort, apoi se pliază în nuci pecan.
Rulați aluatul în bile de 1 inch și așezați-le la o distanță de 1 inch pe foi de prăjituri ungrease.
Coaceți timp de 15 până la 19 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor. Răciți cookie-urile complet înainte de a rula în zahăr suplimentar de cofetari. Dacă depozitați fursecurile într-o cutie, adăugați zahărul rămas în cutie.