Marbleized Negrese
Marbleized negrese ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 20. O porție conține 237 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 5 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, vanilie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscuiti cu Pancetta, verdeturi Collard, ouă Marbleized, și Espresso un Centicoli, Negrese dulci și sărate: negrese cu ciocolată neagră cu Dulce de Leche, și Cereale gratuit Tahini negrese (cele mai bune negrese l-am mâncat vreodată!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Aliniați complet un vas de copt de 9 x 13 inci cu folie de aluminiu (cu partea strălucitoare în jos) și ungeți interiorul.
Unt de cremă până la moale.
Adăugați zaharuri, ouă, 1 la un moment dat și vanilie.
Topiți bomboanele într-un cazan dublu și adăugați bicarbonat de sodiu.
Puneți 2/3 din aluatul alb în vasul de copt.
Adăugați amestecul de ciocolată topită în aluatul rămas.
Se amestecă bine și se pune lingura pe aluatul alb din vasul de copt. Luați un cuțit și tăiați până la marbleize.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 de minute. Congelați brânzeturile când ați terminat.
Scoateți brânzeturile din tigaie și îndepărtați folia.
Tăiați în pătrate și serviți. Dacă doriți, le puteți lăsa să se înmoaie și să mănânce la temperatura camerei.