Marți Fără Gluten: Prăjituri Cu Migdale Marcona Sărate
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Marți fără Gluten: fursecurile sărate cu migdale Marconan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 24. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 94 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marți Fără Gluten: Cookie-Uri Decupate, Marți Fără Gluten: Prăjituri Cu Zahăr, și Marți Fără Gluten: Prăjituri Cu Pâine Scurtă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În bolul mediu de amestecare, amestecați împreună făina de orez alb, amidonul de porumb, praful de copt, sarea și guma de xantan. Pune deoparte.
Puneți ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde timp de 20 de secunde.
Scoateți vasul din cuptorul cu microunde și amestecați. Repetați până când ciocolata este topită. Sau puneți ciocolată în partea superioară a cazanului dublu care este așezat peste apă fierbinte, dar nu clocotită. Se amestecă frecvent ciocolata până se topește. Într-un castron mic separat, topiți untul. (Untul și ciocolata se topesc la temperaturi diferite. Topindu-le separat, sunt garantat că untul nu va stropi peste cuptorul cu microunde în timp ce ciocolata se termină de topit.)
Într-un castron mare, amestecați împreună ciocolata topită și untul topit.
Adăugați zahăr granulat. Se amestecă pentru a combina până când ciocolata și untul sunt bine încorporate.
Adăugați ouă. Se amestecă amestecul până se omogenizează.
Adăugați ingrediente uscate bătute. Se amestecă până se formează un aluat gros. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe aluat. Se răcește timp de patru ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de hârtie de copt cu hârtie pergament. Scoateți aluatul, aproximativ o lingură fiecare și rotiți-l în bile.
Așezați aluatul pe foaia de copt pregătită. Apăsați o migdale marcona în centrul aluatului. (Partea plată în jos).
Se presară ușor cu sare kosher. Cookie-urile se răspândesc în timpul coacerii. Asigurați-vă că distanțați cookie-urile la aproximativ trei centimetri distanță pe foaia de copt. Răciți aluatul rămas între loturi.
Coaceți până când prăjiturile au un aspect uscat, crăpat, aproximativ 11-13 minute. Se răcește pe tigaie timp de două minute.
Transferați cookie-urile în grătar pentru a se răci.