Marți Fără Gluten: Biscuiți Cu Ciocolată Graham

Marți fără Gluten: biscuiții cu ciocolată Graham ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 216 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 292 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, făină de orez brun, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Marți Fără Gluten: Biscuiți Graham, Biscuiți Graham cu unt de arahide acoperit cu ciocolată-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Marți Fără Gluten: Biscuiți Ușori De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. în vasul unui robot de bucătărie, combinați făina de orez brun, zahărul brun închis, amidonul de tapioca, pudra de cacao, praful de copt și sarea. Puls pentru a combina.
Adăugați unt. Pulsați până nu rămân bucăți mari de unt.
Adăugați lapte și sirop de porumb (sau miere). Pulsează până se formează aluatul.
Întoarceți aluatul pe o bucată ușor făinată de orez de hârtie pergament de 12 x16. Pat aluat în dreptunghi. Praf de aluat ușor cu făină de orez.
Așezați o altă bucată de hârtie pergament 12x16 deasupra aluatului.
Rulați aluatul până când acoperă toată hârtia. Dreptunghiul de aluat va avea o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Folosind roata de pizza, scor aluat în dreptunghiuri. (Dreptunghiurile ar trebui să aibă o dimensiune de 6 x 2 3/4 inci pentru biscuiții graham standard și 3 x 2 3/4 pentru un cracker graham de dimensiunea "s ' more".) Intepati aluatul peste tot cu furculita. Se răcește aluatul timp de 15 minute.
Presărați ușor zahăr granulat deasupra aluatului.
Coaceți până când biscuiții sunt pregătiți, aproximativ 15 minute.
Scoateți biscuiții graham din tigaie și puneți-i pe grătar pentru a se răci. (Glisez pergamentul, cu biscuiții, direct pe raftul de răcire.)