Maple Walnut Graham Crackers
Maple Walnut Graham Crackers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 78 de fani. Un amestec de făină, sare de linguriță kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Graham: biscuiții Graham nu trebuie să fie pătrați, Graham Crackers, și Graham Crackers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, nucile măcinate, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea în robotul de bucătărie și pulsul pentru a amesteca.
Adăugați unt și puls până când amestecul seamănă cu nisipul umed.
Combinați siropul de arțar, laptele, extractul de vanilie și extractul de arțar (dacă utilizați) într-un castron mic.
Se adaugă în amestecul de făină și se pulsează doar până când aluatul se reunește. Va fi foarte moale și lipicios. Scoateți aluatul pe o foaie mare de folie de plastic. Faceți tot posibilul pentru a-l modela într-un dreptunghi gros de 1 inch. Înfășurați aluatul în plastic și răciți-l la frigider timp de două ore sau peste noapte.
Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Suprafața de lucru cu făină generoasă și știftul de rulare. Împărțiți aluatul în jumătate și întoarceți jumătate la frigider.
Rulați aluatul într-un dreptunghi lung și subțire. Va fi foarte moale și lipicios; făină după cum este necesar. Tăiați marginile aluatului și tăiați-le în dreptunghiuri de 4x2 inci.
Transferați pe foaia de copt. Reroll resturi și se taie mai multe dreptunghiuri. Ar trebui să aveți un total de 12 la 1
Folosiți dinți de furculiță pentru a introduce 5 rânduri de găuri în centru sau în fiecare cracker. Crimpați marginile.
Se presară cu zahăr granulat (dacă se utilizează). Repetați cu a doua jumătate a aluatului.
Transferați foile de copt la frigider și răciți timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 350 buc.
Coaceți biscuiții până se rumenesc ușor în jurul marginilor și ușor ferm la atingere, aproximativ 15 minute, rotind foile de copt la jumătatea drumului. Răciți biscuiții graham complet pe raft, apoi transferați într-un recipient etanș. Se vor păstra aproximativ o săptămână.