Maple-Pecan Apple Crisp

Maple-Pecan Apple Crisp
Maple-Pecan Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 118 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, zahăr brun, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Mai Sănătos Arțar-Pecan Apple Crisp, Batoane crocante de mere caramelizate cu unt brun cu Streusel de Pecan + glazură de arțar Mascarpone, și BlackBerry Crisp cu topping de arțar-Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați și ungeți ușor părțile laterale ale unui vas de copt 8 de 8 metri pătrați (eu folosesc sticlă). Nu este nevoie să ungeți fundul aici; doar păstrați toppingul să nu se lipească de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați nucile pecan în râșnița de condimente / cafea și pulsați-le de 4 sau 5 ori pentru a măcina grosier cu câteva bucăți rămase. Fac asta în două loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Nuci PecanNuci Pecan
3
Așezați pecanele semi-măcinate, făina, zahărul brun, scorțișoara și sarea într-un castron mare și amestecați cu o furculiță pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați uleiul de cocos și siropul de arțar și amestecați cu o furculiță pentru a crea o masă grosieră, asigurându-vă că amestecați orice bucăți mari de ulei de cocos. Dacă amestecul este prea uscat, nu ezitați să adăugați până la 1 lingură de ulei de cocos suplimentar (pentru mai bogat) sau sirop de arțar (pentru mai dulce). Mi-a plăcut așa cum este though.As pentru fructe, așezați merele în tigaia pregătită și stropiți cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MărMăr
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina (nu trebuie să rămână vizibil amidonul de porumb).Agitați puțin tigaia pentru a uniformiza fructele (acest lucru îl va împacheta puțin), apoi presărați uniform toppingul de crumble peste toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
FructeFructe
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până când toppingul începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați crocantul să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
8
Se servește acoperit cu înghețată vegană de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista