Maple-Pecan Apple Crisp
Maple-Pecan Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 118 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, zahăr brun, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Mai Sănătos Arțar-Pecan Apple Crisp, Batoane crocante de mere caramelizate cu unt brun cu Streusel de Pecan + glazură de arțar Mascarpone, și BlackBerry Crisp cu topping de arțar-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați și ungeți ușor părțile laterale ale unui vas de copt 8 de 8 metri pătrați (eu folosesc sticlă). Nu este nevoie să ungeți fundul aici; doar păstrați toppingul să nu se lipească de părțile laterale ale tigaiei.
Așezați nucile pecan în râșnița de condimente / cafea și pulsați-le de 4 sau 5 ori pentru a măcina grosier cu câteva bucăți rămase. Fac asta în două loturi.
Așezați pecanele semi-măcinate, făina, zahărul brun, scorțișoara și sarea într-un castron mare și amestecați cu o furculiță pentru a combina.
Adăugați uleiul de cocos și siropul de arțar și amestecați cu o furculiță pentru a crea o masă grosieră, asigurându-vă că amestecați orice bucăți mari de ulei de cocos. Dacă amestecul este prea uscat, nu ezitați să adăugați până la 1 lingură de ulei de cocos suplimentar (pentru mai bogat) sau sirop de arțar (pentru mai dulce). Mi-a plăcut așa cum este though.As pentru fructe, așezați merele în tigaia pregătită și stropiți cu sucul de lămâie.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina (nu trebuie să rămână vizibil amidonul de porumb).Agitați puțin tigaia pentru a uniformiza fructele (acest lucru îl va împacheta puțin), apoi presărați uniform toppingul de crumble peste toate.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când toppingul începe să se rumenească.
Lăsați crocantul să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
Se servește acoperit cu înghețată vegană de vanilie.