Maple-Bare De Curmale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați barele de arțar. Această rețetă servește 20. O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Maple-Bare De Curmale, Batoane De Arțar-Curmale-Fulgi De Ovăz, și Bare De Curmale De Arțar Cu Coajă De Portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați curmalele, apa și siropul de arțar într-o cratiță grea la foc mediu. Se aduce la fierbere; gatiti 12 minute sau pana cand se absoarbe cel mai mult lichid, amestecand frecvent. (
Amestecul va arăta ca gem.) Se amestecă coaja; se răcește complet.
Preîncălziți cuptorul la 40
Bateți zahărul și untul cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, ovăzul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de zahăr (amestecul va fi sfărâmicios). Apăsați 2 căni de amestec de făină în fundul unei tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Răspândiți amestecul de date peste amestecul de făină.
Se presară cu amestecul de făină rămas.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.