Mango Sake
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Mango Sake ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 252 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sirop de zahăr, linguriță de sirop de mango, carne de mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sangria de Sake de vară: un cocktail ușor și răcoritor de sake, Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake, și Rom Și Sake Și Mere Și Petrecere! A De Ziua Națională A Sake-Ului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați puțin Sakura japoneză, sirop și mango proaspăt într-un blender și amestecați.
Se adaugă siropul de mango și sucul de ghimbir, apoi se strecoară printr-o cârpă.
Adăugați restul de Sakura și păstrați-l la frigider.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Șase ani mai târziu, Robert De Niro l-a convins să deschidă Nobu la New York. Acum există treisprezece restaurante Nobu în întreaga lume-în New York, Los Angeles, Malibu, Aspen, Las Vegas, Londra, Milano și Tokyo. În prezent locuiește în Beverly Hills.