Mango Colada

Mango Colada
Mango Coladan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 351 calorii. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: bețișoare de trestie de zahăr, rom de mango, cremă de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Mango Colada, Mango Colada, și Mango Colada Scones.

Instrucțiuni

1
Procesați cuburi de mango, cuburi de ananas, Rom de mango, Rom de nucă de cocos, cremă de nucă de cocos și gheață zdrobită într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Rom De Nucă De CocosRom De Nucă De Cocos
Cuburi De Gheață ZdrobiteCuburi De Gheață Zdrobite
AnanasAnanas
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Revista