Mama ' s Supper Club Tilapia Parmezan (de la Recipezaar)

Mama ' s Supper Club Tilapia Parmezan (de la Recipezaar)
Mama ' s Supper Club Tilapia Parmesan (de la Recipezaar) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, maioneză, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați MaMa ' s Supper Club Tilapia parmezan, Club Med Bahamas-Ziua 0.5 + Bahama Mama Cocktail, și Parmezan Cheddar Plăcintă Cu Mere Și Mama Francesca Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 degrees.In vas de copt cu unt de 13 pe 9 inci sau tigaie jellyroll, așezați fileurile într-un singur layer.Do nu stiva fileuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Perie de sus cu juice.In bol combinați brânza, untul, maioneza, ceapa și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CondimenteCondimente
UntUnt
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine cu furculita.
4
Coaceți peștele în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 20 de minute sau până când peștele începe să se desprindă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se întinde cu amestec de brânză și se coace până se rumenesc, aproximativ 5 minute.Timpul de coacere va depinde de grosimea peștelui pe care îl utilizați.Urmăriți peștele îndeaproape, astfel încât să nu se gătească prea mult.Face 4 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista