Maja Blanca con Mais
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Maja Blanca con Mais ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 455 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de SippitySup. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, opțional: de nucă de cocos, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Maja Blanca, Maja Blancan Espesyal, și Maja Blanca (Budincă De Cocos).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți împreună laptele de cocos, porumbul conservat și zahărul la foc mediu, aproximativ 10 minute.
Adăugați laptele condensat și continuați la foc mediu timp de aproximativ cinci minute.
Într-un castron, amestecați jumătate și jumătate și amidonul de porumb până se omogenizează.
Adăugați amestecul de amidon de porumb / lapte în cratiță și gătiți încă 8-12 minute. Amestecul trebuie să se îngroașe încet spre sfârșitul timpului de gătit.
Scoateți focul și turnați într-un vas de copt din sticlă sau în pahare separate. Se lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de a se răci câteva ore (sau peste noapte) la frigider.
Garnisiți cu nucă de cocos mărunțită prăjită și/sau porumb proaspăt înainte de servire.