Maida ' s Palm Beach negrese
Maida ' s Palm Beach Brownies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 346 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, nuci, pudră de espresso instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Actualizat Palm Beach Negrese, Palm Beach Cooler, și Palm Beach Fizz Cocktail.
Instrucțiuni
Reglați un suport pentru cuptor cu o treime în sus de jos și preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Căptușiți o tigaie metalică de 9x13x2 inci cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.Topiți untul într-o cratiță grea. Când aproape s-a topit, reduceți focul la minim și adăugați ciocolată. Se amestecă până când ciocolata este foarte moale, apoi se ia de pe foc și se lasă ciocolata să se topească la căldura reziduală a butter.In bolul unui mixer de stand, bateți ouăle cu extractele de vanilie și migdale, sare, espresso și zahăr la viteză mare timp de 10 minute. La viteză mică, adăugați amestecul de ciocolată și bateți numai până se amestecă.
Scoateți vasul din mixer și amestecați făina și nucile.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 35 de minute, inversând tigaia din față în spate o dată pentru a asigura o coacere uniformă (Maida își acoperă brownies-urile lejer cu folie la jumătatea drumului pentru a preveni arderea, dar nu am făcut-o). La sfârșitul a 35 de minute, tortul va avea o crustă fermă, dar atunci când este testat cu o scobitoare va apărea sub coacere. Scoate-le oricum.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea până se răcește. Inversați brownies-urile pe o foaie de cookie și îndepărtați folia. Acoperiți cu lungimea hârtiei cerate și o altă foaie de cookie..inversați din nou. Acest tort este cel mai bine acoperit și refrigerat timp de câteva ore sau peste noapte înainte de a fi tăiat în bare.