Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul Robust cu aragaz lent mai bun ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 211 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de roșii conservate, muștar dijon, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Slow Cooker Island Pulled Chicken {Slow Cooker + Carte De Bucate Giveaway}, Mâncare Robustă De Pui De Iarnă, și Pui Robust La Cuptor Cu Usturoi.
Instrucțiuni
1
Într-un aragaz lent, combinați puiul, bucățile de slănină, măslinele, roșiile, ciupercile, amestecul de sos, vinul, muștarul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon Biți
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De Porumb
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă împreună.
3
Acoperiți aragazul lent și gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore.