Mahimahi La Grătar

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Mahimahi la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, chimen măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Mahimahi la grătar cu glazură de Tamarind, Mahimahi la grătar cu Sambal de ananas, și Mahimahi La Grătar Cu Sos De Ardei Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați pește; întoarceți-vă la strat.
Lăsați să stea 10 minute.
Scoateți peștele din pungă.
Se toarnă marinada într-o cratiță; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut.
Așezați peștele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Așezați 1/2 cană de salată pe fiecare farfurie; deasupra cu pește. Marinada de lingură peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.