Mahi Mahi La Grătar Cu Salsa De Avocado

Mahi Mahi La Grătar Cu Salsa De Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mahi Mahi la grătar cu Salsan de Avocado. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 8.02 pe portie. O porție conține 274 calorii, 43G de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ceapă, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 22 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Mahi Mahi La Grătar Cu Salsa De Avocado-Chile, Mahi-Mahi la grătar cu Salsa de Avocado-pepene galben, și Tacos mahi mahi condimentat cu chimen cu nectarină-salsa de Avocado pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Revista