Mahi Mahi cu crustă de fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $5.05 pe portie. O porție conține 215 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, fileuri mahi mahi, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lamaie, Macadamia-crustă Mahi Mahi cu Salsan de ananas și orez de iasomie, și Mahi mahi cu coajă de caju-nucă de cocos cu Salsa portocalie-banană pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.