Macrou la grătar cu salată de portocale, ardei iute și Nasturel

Macrou la grătar cu salată de portocale, ardei iute și Nasturel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macrou la grătar cu salată de portocale, ardei iute și Nasturel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 632 calorii. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 50 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Dacă aveți boabe de piper, ardei iute, macrou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Macrou piperat, salată nouă de cartofi și Nasturel, Salată De Macrou Cu Portocale Șofran, și Salată afumată de macrou, portocale și cuscus.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți fin boabele de piper și semințele de coriandru împreună folosind un pistil și mortar. Radeți coaja dintr-o jumătate de portocală și amestecați în amestecul de ardei cu jumătate de ardei iute tocat. Tăiați ușor pielea macroului și apăsați amestecul picant și piperat pe pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
MacrouMacrou
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Încălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Pentru salată, segmentați portocalele. Mai întâi tăiați partea de sus și de jos de pe fiecare portocală, apoi tăiați coaja și orice miez alb folosind un cuțit mic și ascuțit. Ținând fiecare portocală peste un castron pentru a prinde tot sucul, tăiați fiecare parte a fiecărui segment pentru a-l elibera, apoi strângeți cojile pentru a elibera orice suc suplimentar. Măsurați 4 linguri din acest suc într-un castron mic și amestecați cu muștarul, mierea și ardeiul iute rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Gratiți macroul, cu pielea în sus, timp de 4 minute sau până când este crocant și gătit. Între timp, împărțiți frunzele de salată între 4 farfurii și împrăștiați cu segmentele portocalii și șalota feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
MacrouMacrou
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Stropiți cu pansamentul de portocale cu ardei iute și acoperiți cu macrou la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig

Vin recomandat: Pinot Grigio, Trandafir Spumant, Viognier

Pinot Grigio, Sparkling rosul și Viognier sunt alegeri excelente pentru macrou. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi macroul, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista