Macrou și Ramson de la restaurantul Maaemo din Oslo, Norvegia

Macrou și Ramson de la restaurantul Maaemo din Oslo, Norvegia
Această rețetă servește 2. Dacă $5.98 pe portie se încadrează în bugetul dvs., macrou și Ramson de la restaurantul Maaemo din Oslo, Norvegia ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 1612 calorii, 8g de proteine, și 164g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cremă, verdeață ramson, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Varză-Norvegia, Macrou Întreg Prăjit, și Macrou Crustat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o cratiță mică pe jumătate umplută cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați usturoiul și blanch aproximativ 1 minut. Aruncați apa, rezervând usturoiul. Apoi umpleți cratița cu apă proaspătă și repetați albirea încă o dată. Goliți cratița și rezervați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați smântâna în cratiță împreună cu usturoiul albit. Fierbeți usturoiul în cremă până devine destul de moale. Folosind un blender pur și simplu amestecul până la o textură complet netedă. Împingeți-l printr-o strecurătoare cu ochiuri fine înapoi în cratița mică și setați aside.In un blender curat pur și simplu adăugați verdele ramson proaspăt atât cu uleiul de floarea soarelui, cât și cu uleiul de canola, apoi strecurați-l într-un alt castron mic; presând solidele cu spatele unei linguri pentru a extrage cât mai mult ulei posibil. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
VerziiVerzii
RamsonRamson
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă jumătate din uleiul de ramson rezervat într-o cratiță mică și curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RamsonRamson
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați oțetul balsamic de mere, amestecați pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Adăugați restul de ulei de ramson în cratiță cu purul de usturoi, amestecați până se încorporează bine.Murati macroul in saramura rece timp de 11 minute.Încălziți ușor sosul de vinaigretă ramson și usturoiul ramson pur arkume separat, amestecând fiecare tot timpul, până la temperatura corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
MacrouMacrou
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
RamsonRamson
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Serviți o bucată de pur și simplu lângă un filet de macrou la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
8
Garnisiți cu florile sălbatice și apoi lingurați sosul de vinaigretă ramson pe farfurie în timp ce masa. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
RamsonRamson
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista