Macaroane Cu Unt De Arahide

Macaroane Cu Unt De Arahide
Unt de arahide-gem Macaroons este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arahide prăjite, albușuri de ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, Macaroane Cu Unt De Arahide, și Macaroane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Folosiți un mic tăietor de prăjituri sau un pahar de băut pentru a urmări treizeci de cercuri de 1 1/2 inci în rânduri pe hârtie, la aproximativ 1 1/2 inci distanță. Întoarceți hârtia (veți putea vedea în continuare semnele prin hârtie). Măcinați fin alunele într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2
Adăugați făina de migdale și zahărul cofetarilor și pulsul pentru a face o pulbere fină. Cerneti de doua ori printr-o sita fina; aruncați orice bucăți. Bateți albușurile într-un castron cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat zahărul granulat și bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați vanilia și bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți jumătate din amestecul de arahide cu o spatulă de cauciuc. Repetați cu amestecul de arahide rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie cu un vârf rotund de 1/4 inch. Ținând punga perpendicular pe foaia de copt, introduceți movile de aluat în cercurile trasate de pe hârtia pergament. Atingeți foile de copt pe tejghea pentru a ajuta aluatul să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Lăsați să stea la temperatura camerei până când vârfurile sunt ușor cruste, aproximativ 15 minute.
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți macaroanele până când sunt ușor crocante, 13 până la 15 minute. Glisați hârtia pergament cu macaroanele pe un suport pentru a se răci. Scoateți cu grijă macaroanele de pe hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Întindeți 1 linguriță de gem pe partea plată a unui macaroon; deasupra cu un alt macaroon, cu partea plată în jos. Repetați cu macaroanele rămase și gemul. (Acestea se consumă cel mai bine în decurs de 1 zi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
9
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista