Macaroane Cu Unt De Arahide
Unt de arahide-gem Macaroons este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arahide prăjite, albușuri de ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, Macaroane Cu Unt De Arahide, și Macaroane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Folosiți un mic tăietor de prăjituri sau un pahar de băut pentru a urmări treizeci de cercuri de 1 1/2 inci în rânduri pe hârtie, la aproximativ 1 1/2 inci distanță. Întoarceți hârtia (veți putea vedea în continuare semnele prin hârtie). Măcinați fin alunele într-un robot de bucătărie.
Adăugați făina de migdale și zahărul cofetarilor și pulsul pentru a face o pulbere fină. Cerneti de doua ori printr-o sita fina; aruncați orice bucăți. Bateți albușurile într-un castron cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat zahărul granulat și bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați vanilia și bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți jumătate din amestecul de arahide cu o spatulă de cauciuc. Repetați cu amestecul de arahide rămas.
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie cu un vârf rotund de 1/4 inch. Ținând punga perpendicular pe foaia de copt, introduceți movile de aluat în cercurile trasate de pe hârtia pergament. Atingeți foile de copt pe tejghea pentru a ajuta aluatul să se așeze.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când vârfurile sunt ușor cruste, aproximativ 15 minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Coaceți macaroanele până când sunt ușor crocante, 13 până la 15 minute. Glisați hârtia pergament cu macaroanele pe un suport pentru a se răci. Scoateți cu grijă macaroanele de pe hârtia pergament.
Întindeți 1 linguriță de gem pe partea plată a unui macaroon; deasupra cu un alt macaroon, cu partea plată în jos. Repetați cu macaroanele rămase și gemul. (Acestea se consumă cel mai bine în decurs de 1 zi.)