Macaroane cu migdale înmuiate în ciocolată

Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, macaroanele cu migdale înmuiate în ciocolată ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și prietenoasă cu fodmap de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 83 de calorii . Această rețetă servește 72. Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, apă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare sunt macaroane cu nucă de cocos înmuiate în ciocolată , macaroane cu nucă de cocos înmuiate în ciocolată fără lactate și macaroane cu migdale și nucă de cocos .
Instrucțiuni
Puneți albușurile într-un castron mic; se lasa la temperatura camerei 30 de minute.
Adăugați sare; bate la viteza medie pana se formeaza varfuri moi.
Adăugați treptat zahărul de cofetă, câte 1 lingură, batând la putere până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă. Îndoiți migdalele.
Puneți cu lingurițe rotunjite la 2 inchi una de cealaltă pe foile de copt tapetate cu hârtie de copt.
Coaceți la 350° timp de 8-12 minute sau până când sunt fermi la atingere. Se răcește timp de 5 minute înainte de a fi scos pe rafturi.
Pentru crema de unt, combinați zahărul și apa într-o cratiță grea mică. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul.
Bateți o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou; pune totul in tava, amestecand continuu. Gatiti 2 minute sau pana cand amestecul se ingroasa si atinge 160°, amestecand continuu.
Se ia de pe foc. Se răcește la temperatura camerei.
Într-un castron mic, bate untul până devine pufos, aproximativ 5 minute. Bateți treptat amestecul de zahăr fiert. Bateți cacao până se omogenizează. Dacă este necesar, dați la frigider până când crema de unt ajunge la o consistență de întindere.
Întindeți cremă de unt pe fundul fiecărui prăjitură răcită. Dă la frigider până se întărește, aproximativ 15 minute. Scufundați fundul fiecărui fursec în ciocolată topită, lăsând să se scurgă excesul.
Așezați pe hârtie cerată; se lasa sa stea pana se fixeaza. Păstrați într-un recipient etanș la frigider.