Macaroane Cu Ciuperci Cremoase

Macaroane Cu Ciuperci Cremoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați macaroane cremoase de ciuperci. Pentru $1.54 pe portie, veți obține un fel principal care servește 5. O porție conține 740 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de lapte, cremă condensată de supă de ciuperci, macaroane de cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Ciupercă portobello prăjită cu ou fiert într - un sos cremos de ciuperci, și Macaroane-Ciuperci Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați untul, laptele, supa de ciuperci și brânza procesată. Se amestecă până se topește brânza și amestecul este neted. Se amestecă pastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Paste FiertePaste Fierte
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă în 2 quart vas de copt și se coace 20 de minute sau până când partea de sus este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Lăsați să stea 10 minute și serviți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate14
Revista