Macaroane cu brânză gruyincroyre
Gruyul macaroane și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 634 calorii, 30g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Rețete similare includ Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor, Macaroane cu brânză gruyincroyre, și Macaroane și brânză afumate Gruy Pcroy.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti macaroanele conform indicatiilor de pe pachet.
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu. Folosind măturică, se amestecă în făină, sare și usturoi. Gatiti 2 pana la 3 minute, sau pana cand amestecul miroase a nuca si este usor auriu, amestecand constant cu telul.
Adăugați lapte. Continuați să bateți cu biciul, răzuind fundul tigaiei până când amestecul se încălzește până la fierbere.
Se ia de pe foc; adăugați brânză și rozmarin. Se amestecă cu măturică până la omogenizare. Se amestecă macaroanele scurse.
Serviți cu rozmarin suplimentar, dacă doriți.