Macaroane și brânză la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 381 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ouă, macaroane cu cot, brânză americană de proces și pimientos. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bun. Încearcă Macaroane și brânză la cuptor, Macaroane și brânză la cuptor, și Cele mai bune macaroane și brânză coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti macaroane conform indicatiilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
2
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Transferați într-un castron mare; adăugați brânza, ardeiul verde, ceapa și pimientos. Într-un castron mic, combinați ouăle, laptele, sarea și piperul; se toarnă peste amestecul de macaroane și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Cheddar Degresat Ras
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă în două unse 13-in. x 9 inch. vase de copt.
5
Se presara cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
6
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.