Macaroane și brânză la cuptor
Macaroane coapte și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 461 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de ou, boia de ardei, muștar pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1051 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Macaroane și brânză la cuptor, și Macaroane și brânză la cuptor.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o oală mare de fierbere, apă sărată gatiti pastele la al dente.
În timp ce pastele se gătesc, într-o oală separată, topiți untul.
Bateți făina și muștarul și mențineți-l în mișcare timp de aproximativ cinci minute. Asigurați-vă că este lipsit de bulgări. Se amestecă laptele, ceapa, frunza de dafin și ardeiul. Simmer timp de zece minute și scoateți frunza de dafin.
Temperați în ou. Se amestecă 3/4 din brânză. Condimentează cu sare și piper. Îndoiți macaroanele în amestec și turnați într-o farfurie de 2 litri. Se acoperă cu brânza rămasă.
Topiți untul într-o tigaie sotată și aruncați firimiturile de pâine pentru a acoperi. Topiți macaroanele cu firimiturile de pâine.
Coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și odihniți-vă timp de cinci minute înainte de servire.
Nu uitați să salvați resturile pentru macaroane prăjite și brânză.