Macaroane și brânză coapte ale bucătarului Joe

Macaroane coapte Chef Joe și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 543 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Dacă aveți parmezan, cheddar ascuțit, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Macaroane și brânză Chef John, Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, și Macaroane fără Gluten ale bucătarului Amy cu sos de brânză fără lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați macaroanele și gătiți, amestecând ocazional până când este aproape fraged, 10 până la 12 minute.
Se scurge, se clătește cu apă rece și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu laptele, 1/4 cană de unt topit, ardeiul cayenne și o linguriță de sare.
Puneți jumătate din macaroane într-o caserolă cu unt de 2 litri și acoperiți cu jumătate din brânza Cheddar. Repet.
Se toarnă amestecul de lapte peste macaroane și brânză.
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine cu ardeiul, untul rămas și parmezanul.
Presărați amestecul de firimituri de pâine peste macaroane și coaceți până se rumenesc și Bulbuc, 40 până la 45 de minute.