Macaroane și brânză Chef John
Macaroanele și brânza Chef John ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 640 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper cayenne, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Macaroane și brânză Chef John, Macaroane și brânză coapte ale bucătarului Joe, și Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele sunt fierte, dar inca usor ferme, aproximativ 8 minute.
Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu. Când untul începe să spumeze și să buleze, amestecați făina; gatiti la foc mediu pana cand faina incepe sa devina galben pal, 3 pana la 4 minute.
Adăugați cimbru, piper cayenne și piper alb; gatiti si amestecati inca un minut, apoi amestecati in 1 cana de lapte pana se omogenizeaza.
Se toarnă laptele rămas și se bate din nou. Aduceți sosul doar la foc mic.
Se amestecă nucșoară, sos Worcestershire și sare; se fierbe la foc mediu-mic până se îngroașă, aproximativ 8 minute, amestecând des. Opriți focul, apoi adăugați 2 1/4 căni de brânză Cheddar; se amestecă până se topește și se combină.
Transferați macaroanele într-o caserolă, apoi turnați sosul de brânză; se amestecă pentru a combina bine sosul cu pastele.
Amestecați firimiturile de pâine panko și 1 lingură de unt topit într-un castron mic și presărați firimituri deasupra macaroanelor și brânzei.
Presărați deasupra restul de 3/4 cană de brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când firimiturile de pâine și toppingul de brânză Cheddar se rumenesc, aproximativ 20 de minute.