Mac consistent și brânză
Mac consistent și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. O porție conține 658 calorii, 36g de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină, unt, macaroane cu cot și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Vegan Mac și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți și păstrați cald.
Sotati sunca si ceapa intr-o tigaie mare antiaderenta acoperita cu spray de gatit la foc mediu-mare 5 minute; amestecați mazărea și următoarele 3 ingrediente. Pune deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu-mic; bateți făina până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 2 minute. Treceți treptat în lapte și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până când amestecul este îngroșat.
Se amestecă 1 1/2 căni de brânză, amestecând până se topește. Se amestecă pastele fierte și amestecul de șuncă.
Se presară cu restul de 1/2 cană de brânză.