Mac Chipotle și brânză
Chipotle Mac și brânză este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 375 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. 173 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză cheddar, ardei iute chipotle în sos adobo, boia și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit și așezați macaroanele în fundul vasului.
Încălziți laptele într-o cratiță până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Topiți untul într-o cratiță și gătiți și amestecați ceapa, usturoiul și ardeii iute chipotle până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Bateți făina, câte 1 lingură pe rând și lăsați să gătească aproximativ 3 minute, amestecând constant pentru a evita arderea.
Bateți laptele fierbinte, 1/2 cană la un moment dat și amestecați boia de ardei, sare și piper. Aduceți amestecul la foc mic (nu fierbeți), amestecând constant până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Bateți brânzeturile, aproximativ 1/2 cană odată și amestecați până când brânzeturile s-au topit și sosul este gros și neted.
Se toarnă sosul peste macaroanele din vasul de copt și se amestecă ușor pentru a se combina. Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți acoperit până când vasul clocotește și macaroanele au absorbit o parte din sos, aproximativ 40 de minute. Descoperiți și coaceți până se rumenesc pe margini, încă 10 până la 15 minute.