Mașină De Pâine Boluri De Pâine De Casă Cruste
Mașină de pâine boluri de pâine de casă cruste necesită aproximativ 2 ore și 42 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 72 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți drojdie activă, apă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Pâine De Secară Crustă (Mașină De Pâine, Boluri De Pâine Cu Dovleac Fără Frământare Super Ușoare, și Amestec De Mașină De Pâine De Grâu De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați cu atenție, plasând toate ingredientele, cu excepția gălbenușului de ou și 1 lingură de apă în tigaia mașinii de pâine, în ordinea recomandată de producător.
Selectați aluat / ciclu Manual. Nu utilizați ciclul de întârziere.
Scoateți aluatul din tigaie, folosind mâinile ușor făinoase. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute pe suprafața ușor făinată.
Ungeți exteriorul a șase căni de cremă de 10 uncii.
Așezați cupele cu susul în jos pe foaia de cookie-uri negrasă. Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale.
Rulați sau bateți fiecare piesă în cerc de 7 inci pe suprafața ușor făinată. Formați cercurile de aluat peste exteriorul cupelor. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 15 până la 20 de minute sau până când este ușor pufos.
Încălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă gălbenușul de ou și 1 lingură de apă; periați ușor peste bolurile de pâine.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc. Ridicați cu grijă bolurile de pâine din cupele cu cremă-pâinea și cupele vor fi fierbinți. Răciți bolurile de pâine în poziție verticală pe grătar.