Mătușa lui Carol plăcintă cu mere
Plăcinta cu mere a mătușii Carol ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 10. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 137 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Mătușa Carol ' s spanac Dip, Mătușa Carol ' s spanac Dip, și Parfait de desert cu cremă de fructe de pădure violet al mătușii Carol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și feliați merele. Aruncați cu zaharuri, scorțișoară și făină. Pune deoparte.
Rulați crusta pentru a face puțin mai mare pentru a se potrivi cu o tigaie de sticlă de 10 inci. Se potrivesc crusta de jos în tigaie plăcintă. Întoarceți amestecul de mere și punctați cu unt. Puneți crusta deasupra și sertizați marginile crustei împreună.
Udați mâinile cu apă și umeziți partea superioară a plăcintei.
Se presară cu zahăr suplimentar. Punctați partea superioară a plăcintei cu furculiță, astfel încât plăcinta să se aerisească.
Coaceți timp de 15 minute la 450 grade F (230 grade C), reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C) și continuați să coaceți încă aproximativ 45 de minute, până când crusta se rumeneste. Este o practică bună să așezați o bucată de folie de aluminiu puțin mai mare decât plăcinta sub placa de plăcintă pentru a prinde revărsări.