Mămăligă mușcă cu brânză albastră, roșii și nuci de pin

Mușcăturile de mămăligă cu brânză albastră, roșii și nuci de pin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 62 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, busuioc, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Încercați Salată Farro cu brânză albastră, nuci de pin și roșii, Rotini Cu Brânză De Capră, Nuci De Pin Și Roșii, și Salată de sfeclă păcătoasă delicioasă cu brânză albastră, napi, smochine și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor 24 de mini căni de briose (fiecare cu diametrul de aproximativ 1 3/4 inci cu laturile înalte de 1/2 inci).
Aduceți bulionul la fiert în cratiță medie la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; bateți treptat făina de porumb. Gatiti pana cand amestecul este foarte gros, amestecand constant, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă parmezanul. Se condimentează cu sare.
Puneți 1 1/2 linguri de mămăligă fierbinte în fiecare ceașcă de brioșe. Folosind spatele lingurii, împachetați mămăliga ferm în cupe. Folosind degetul, faceți indentare în centrul fiecărei tarte de mămăligă pentru umplere. Se răcește până se răcește și se fixează, aproximativ 3 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de coacere cu folie. Folosind vârful cuțitului, ridicați torturile de mămăligă din tigaie.
Transferați torturile, cu partea indentată în sus, pe foaia de copt pregătită.
Așezați 1 cub de brânză albastră în fiecare indentare.
Presărați ceapă verde și nuci de pin peste brânză. Completați fiecare tartă cu 2 sferturi de roșii.
Coaceți până când brânza se topește și mămăliga se încălzește, aproximativ 5 minute.
Transferați torturile în platou; se presară busuioc și se servește.