Mămăligă la tigaie cu porumb, varză și brânză de capră

Mămăligă la tigaie cu porumb, varză și brânză de capră
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă mămăligă la tigaie cu porumb, varză și brânză de capră. Această rețetă servește 2. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 661 de calorii , 22 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Pentru 3,22 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză de parmezan, usturoi, boabe de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este pe placul a 58 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Cu un scor de 91% , acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ mămăliguță cu brânză de capră cu varză călită , supă de fasole albă și varză cu mămăligă cu brânză de capră și mămăligă de porumb și brânză de capră cu dovleac de vară cu usturoi .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul și amestecați constant timp de 1 minut; nu lăsați usturoiul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați 3 căni de apă și aduceți-o la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
În timp ce apa se încălzește, amestecați într-un castron făina de porumb, sarea și 1 cană de apă pentru a obține un amestec omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Când apa din cratiță ajunge la fiert, turnați amestecul în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Bateți constant timp de 3 minute pentru a preveni formarea de cocoloașe. Dați focul la mic. Gatiti 40 de minute, amestecand cu o lingura de lemn la fiecare 10 minute. Se amestecă boabele de porumb și se mai fierbe mămăliga încă 5 minute. Se amestecă ardeiul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă mămăliga într-o tigaie de 8 x 8 inci unsă ușor și se netezește partea de sus cu o spatulă. Se da la rece mamaliga la frigider timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
În timp ce mămăliga se răcește, tăiați tulpinile și tulpinile centrale ale varzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
KaleKale
9
Tăiați frunzele în bucăți de 3 inci.
10
Tăiați mămăliga răcită în 4 triunghiuri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
11
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cu grijă triunghiurile de mămăligă. Se prajeste mamaliga pana devine maro aurie pe partea inferioara, apoi se intoarce mamaliga si se caleste pana devine maro aurie pe cealalta parte. Aranjați mămăliga pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Preîncălziți grătarul la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Puneți varza și 1/3 cană de apă în tigaia care tocmai a fost folosită pentru prăjirea mămăliga. Acoperiți tigaia și gătiți varza la foc mediu-mare timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Asezati feliile de rosii deasupra triunghiurilor de mamaliga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
15
Se presara branza de capra deasupra feliilor de rosii. Prăjiți mămăliga până când brânza se topește și roșiile încep să se gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
16
Aranjați varza kale pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
17
Puneți triunghiurile de mămăligă fierbinte deasupra varzei și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
KaleKale
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista