Mămăligă cu sos rapid de ciuperci și carne

Mămăligă cu sos rapid de ciuperci și carne
Polenta cu sos rapid de ciuperci și carne este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 328 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, mămăligă instant, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Mămăligă crocantă acoperită cu spanac saut și sos de ciuperci și carne la foc mic, Tort cu strat de mămăligă cu sos de carne, și Prăjituri cu mămăligă cu sos rapid de cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe2 Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De MurăturiBorcan Mărar Felii De Murături
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
3
Adăugați ciuperci, oregano și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când ciupercile își eliberează apa, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu UleiRoșii Uscate La Soare Tăiate Juliană Cu Ulei
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1-1/4 Cps Apă Rece1-1/4 Cps Apă Rece
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
4
Adăugați curcanul și gătiți, amestecând și despărțindu-vă cu o lingură, până când nu mai este roz, aproximativ 8 minute. Se amestecă roșiile și zahărul, se aduce la foc mic și se fierbe până se îngroașă, 15 până la 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Asezonat în Stil ItalianPesmet Asezonat în Stil Italian
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate
5
Aduceți 4 1/2 căni de apă și 1 linguriță. sare la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cps Apă Rece1-1/4 Cps Apă Rece
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru UscatFiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
6
Bateți mămăliga și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă. Împărțiți mămăliga între boluri, acoperiți cu sos, presărați parmezan și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
MamaligaMamaliga
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista