Mămăligă Cu Salată De Iarnă, Ou Pocat Și Rețetă De Brânză Albastră

Mămăligă Cu Salată De Iarnă, Ou Pocat Și Rețetă De Brânză Albastră
Mămăligă cu salată de iarnă, ou Pocat și Rețetă de brânză albastră este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 461 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de radicchio, unt, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Mămăligă cu salată de iarnă, ou Pocat și brânză albastră de la ' Feast, Mămăligă cu gutui Pocat de Port și brânză albastră, și Ou pocat peste mămăligă cremoasă [cu ciuperci de stridii, brânză albastră și fistic] pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Adăugați încet mămăliga, amestecați cu o lingură de lemn și adăugați 1 linguriță de sare. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când mămăliga este fragedă și complet gătită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați laptele, 2 linguri de unt și cheddar în Mămăligă și amestecați împreună la foc mediu-mic până când se încălzește și suficient de moale pentru a cădea ușor dintr-o lingură, încă câteva minute. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Încălziți uleiul de măsline în cea mai mare tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt carbonizate și au izbucnit, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Adăugați radicchio și frisincroume și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Se amestecă oțetul, restul de 1/2 cană de apă și restul de 1 lingură de unt. Reduceți căldura la mediu-scăzut și aruncați împreună.Lingurați mămăliga în boluri și acoperiți cu salata și ouăle pocate. Zdrobiți brânza albastră deasupra înainte de servire.Încercați aceste rețete de mămăligă pe Food Republic:rețetă crocantă de mămăligă La grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Mămăligă Cremoasă Cu Rețetă De Ciuperci De Pădure
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
7
Rețetă Stivă De Brânză De Capră Și Mămăligă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiIarnă
Revista