Măduvă coaptă amatriciana
Măduva coaptă amatriciana ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 3 și costă 4,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 598 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită măduvă, mozzarella, ceapă și pachet pancetta cubetti. 63 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Măduvă și orez, Măduvă Osoasă Prăjită, și Zdrobit curried marrow.
Instrucțiuni
Pentru sos, încălziți jumătate de ulei într-o tigaie și sfârâiți pancetta timp de 5 minute, până când începeți să crocanți. Apoi adăugați ceapa, usturoiul, cimbrul, Golful și zahărul și gătiți până când ceapa este aurie. Stropiți în oțet, sfârâiți o clipă, apoi răsturnați roșiile. Swoosh vinul în jurul conservelor de roșii pentru a spăla până la ultimul bit și vârful în sos. Se condimentează cu ardei iute și un vârf de sare și se fierbe timp de 30 de minute până când este bogat și gros.
Între timp, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Scoateți mijlocul măduvei, lăsând puțin în partea de jos pentru a forma o bază.
Stropiți un vas de copt cu puțin ulei, aranjați măduva în vas și prăjiți timp de 30 de minute.
Puneți sosul în mijlocul fiecărei felii de măduvă, acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți folia, împrăștiați peste mozzarella și reveniți la cuptor timp de 10 minute până când brânza s-a topit și măduva este fragedă.