Nevoie de o garnitură vegetariană? Mârâitul de afine ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 489 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, făină, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Mârâit De Afine, Mârâit De Afine, și Grunt de piersici și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, amestecați frecvent afine, 1/3 cană zahăr, melasă, coajă de lămâie, suc de lămâie, nucșoară, cuișoare și 1/2 cană apă până când amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți ușor până când boabele și-au eliberat sucurile și aromele sunt amestecate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Melasă
Fructe De Padure
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Între timp, într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea și restul de 1 lingură de zahăr. Cu degetele sau cu un blender de patiserie, frecați sau tăiați untul în amestecul de făină până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați laptele și amestecați doar până când amestecul formează un aluat moale (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lapte
4
Aruncați porții de 1/4 cană din aluat în amestecul de fructe care fierbe. Acoperiți tigaia și fierbeți până când o frigăruie de lemn introdusă în centrul găluștelor iese curată, aproximativ 15 minute. Lingurați găluștele calde și fructele în mod egal în patru boluri și stropiți porțiile cu smântână, dacă doriți.