Mâncare Cu Degetele

Mâncare Cu Degetele
Mâncarea cu degetele ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale, morcovi, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Scallop Hrean Finger Food, Mâncare Orientală Pentru Degete, Omletă Rulată Cu Pui Și Ciuperci, și Lansarea Where Whole Food și Slow Food se întâlnesc: Island Jerk Pulled Pork (+ cadou!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Alegeți migdalele, selectând numai bucăți întregi, în formă de unghie; pus deoparte. (Rezervați bucăți rupte pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață; pus deoparte. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Tăiați capetele de fasole și blanch timp de 15 până la 20 de secunde, până când devin verde strălucitor. Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea în apă cu gheață. Când se răcește, se îndepărtează, se usucă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Curățați morcovii și înjumătățiți pe lungime. Tăiați capetele mai largi pentru a se potrivi aproximativ cu lungimea fasolei. (Rețeta poate fi pregătită până în acest moment cu până la 1 zi înainte; înfășurați legumele în prosoape de hârtie umede și refrigerați într-o pungă de plastic sigilată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Aplicați o "unghie" de migdale pe capetele ascuțite ale morcovilor și fasolei folosind o bucată de cremă de brânză. Aranjați în ciorchini de 5 "degete" pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Se servește cu un castron cu sare de mare sau cu brânză albastră (vezi "salată de miză în inimă cu brânză albastră", mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză DipBrânză Dip
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista