Lyonnaise de cartofi noi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, Lyonnaise de cartofi noi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 303 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de cartofi noi, ulei de măsline, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Cartofi Lyonnaise, Cartofi Lyonnaise, și Cartofi Schmaltz Lyonnaise.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie mare. Când spumați, adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline și ceapa. Gatiti la foc mediu-mic pana se inmoaie si auriu, aproximativ 30 de minute. Când ceapa s-a înmuiat, amestecați usturoiul și cimbru. Condimentează și pune deoparte.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Aduceți la fiert o tigaie mare cu apă sărată, adăugați cartofii și fierbeți timp de 5 minute înainte de a se scurge bine.
Amestecați cartofii scursi cu uleiul rămas și niște condimente într-o formă mare de prăjire. Se prăjește timp de 30 de minute, întorcându-se la jumătate, până devine auriu. Se amestecă amestecul de ceapă și se prăjește încă 10 minute până se încălzește.