Joe durează aproximativ 4 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 663 calorii, 10g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,35 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 41 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Un amestec de căpșuni, coajă de tei, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Candy Cane Joe-cookie-urile de ciocolată umplute ale lui Joe, Bomboane De Trestie Joe Joe Inghetata, și Bomboane de trestie Joe Joe ' s umplute Coookies.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci cu spray de gătit; tapetați fundul cu o rundă de hârtie pergament; și pulverizați hârtia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați tigaia pe o foaie de folie de aluminiu rezistentă și aduceți folia în sus în jurul părților laterale pentru a închide cusătura dintre partea inferioară și părțile laterale ale tigaiei (acest lucru va împiedica scurgerea apei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Amestecați împreună firimiturile de cracker graham și zahărul într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
5
Adăugați untul topit și amestecați până când firimiturile sunt acoperite. Apăsați ferm amestecul în fundul tigaiei și în sus pe laturi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Pentru umplutură: într-un mixer de stand, bateți crema de brânză împreună cu smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
7
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Adăugați zahărul, amidonul de porumb și vanilia și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
9
Se toarnă umplutura în crusta pregătită. Puneți tigaia învelită cu folie într-o tigaie mai mare și turnați cu grijă 1/2 inch de apă caldă în tigaia mai mare pentru a crea o baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
10
Coaceți timp de 1 oră. Opriți cuptorul, deschideți ușa cuptorului și lăsați cheesecake-ul să stea în cuptorul deschis timp de 1 oră. Dați la frigider cheesecake-ul timp de 2 ore sau peste noapte înainte de a-l scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
11
Pentru sos: procesați căpșunile, zahărul și coaja de tei într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează. Se răcește cel puțin 1 oră înainte de servire. (Sosul se servește cel mai bine rece de la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr