Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Loukoumades. Această rețetă servește 25 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 136 calorii. 360 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, scorțișoară măcinată, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Loukoumades cu sos de miere-portocale, și Loukoumades (Găluște Grecești Cu Miere) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați drojdia peste apa caldă într-un castron mic. Apa nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă. Într-un castron mare, amestecați laptele cald, zahărul și sarea și amestecați pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Drojdie
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă amestecul de drojdie în amestecul de lapte și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
Lapte
4
Bateți untul, ouăle și făina până când amestecul formează un aluat neted și moale. Acoperiți vasul și lăsați să crească până se dublează în vrac, aproximativ 30 de minute. Se amestecă bine aluatul, se acoperă și se lasă să crească încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă mierea și 1/2 cană de apă într-o cratiță și se fierbe la foc mediu-mare. Opriți focul și lăsați siropul de miere să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C). Uleiul ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Așezați o masă mare sau o lingură de supă într-un pahar cu apă lângă aluat. Scoateți aproximativ 2 linguri de aluat pe puf cu lingura umedă, aruncați-l în palma umedă a mâinii și rotiți-l înapoi în lingură pentru a crea o formă rotundă. Nu depășiți aluatul pufos și moale. Aruncați bilele de aluat în uleiul fierbinte în loturi, udând lingura de fiecare dată când faceți o bilă de aluat. Se prăjesc în uleiul încins până se rumenesc pe fund și se rostogolesc pentru a găti cealaltă parte, 2 până la 3 minute pe lot. Puneți ușor loukoumades deoparte pentru a se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Rola
Supă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
8
Așezați loukoumades pe o foaie de copt, stropiți-le cu sirop de miere și presărați scorțișoară.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid, cu note de verde tipice Chardonnay-ului. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată cu fructe albe proaspete (lămâie și pere) și cu flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.