Louis Dressing este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. Un amestec de ceapă, sos de chili pe bază de roșii, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Salată de Crab cu sos Louis de roșii uscate la soare, Sos Louis, și Mac și brânză St. Louis.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic și adânc răcit, bateți smântâna cu un mixer la viteză mare până când crema ține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Adăugați maioneză, ceapă, sos de chili, suc de lămâie și cayenne după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili
Suc De Lămâie
Maioneză
Piper Cayenne Măcinat
Ceapă
3
Se amestecă ușor. Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți pansamentul până la 4 ore. Se amestecă înainte de servire.