Loin prăjit de vițel cu Foie Gras și sos de struguri roșii de cireșe
Coapsa prăjită de vițel cu Foie Gras și sos de struguri roșii de cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 8,89 USD pe porție. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, sos Worcestershire, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Muschi de vitel prajit cu sos de tigaie Rossimbrox, și Foie Gras Ars Cu Nap Fiert Și Sos De Sherry.
Instrucțiuni
1
Se fierb ambele bulionuri până se reduce la 1 cană. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
2
Aduceți vinul și următoarele 3 ingrediente pentru a fierbe într-o altă cratiță, amestecând până când zahărul se dizolvă. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se reduce la 11/2 căni, aproximativ 30 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați strugurii într-un castron mic; adăugați cireșe la struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Struguri
Zahăr
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Adăugați bulion redus în siropul de struguri. Se fierbe până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 10 minute. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți fructele și baza sosului separat și dați-le la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Bulion
Struguri
Baza
1
Ungeți vițelul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Vitel
2
Presărați ierburi tocate peste tot. Înfășurați vițelul în plastic; se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi
Vitel
Folie
3
Poziționați raftul chiar sub centrul cuptorului; preîncălziți la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Presărați vițelul cu sare și piper; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vitel
5
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor de 14 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați carnea de vită, partea grasă în jos. Se fierbe până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți; căutați până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
7
Puneți tigaia în cuptor. Friptura de vițel până când termometrul este introdus în registrele centrale de la 135 la 140 la aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
Cuptor
8
Transferați pe platou. Cort cu folie; lăsați să stea 10 minute. Tigaie de rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
9
Între timp, separați feliile de foie gras pe farfurie pentru a aduce la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie Gras
10
Înclinați tigaia rezervată; lingura de grăsime din sucuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați sucuri la baza sosului. Fierbeti pana cand suficient de gros pentru a acoperi lingura, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
12
Adăugați struguri și cireșe; se încălzește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Struguri
13
Tăiați vițelul în felii groase de 1 inch; aranjați pe farfurii. Se acoperă cu foie gras, dacă se folosește, și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie Gras
Sos
Vitel
14
Garnisiți farfuriile cu crenguțe de rozmarin și cimbru.