Loin de porc prăjit cu sos de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc prăjit cu sos de portocale. Această rețetă servește 4. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 384 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Dacă aveți boabe de piper, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Loin de porc prăjit cu sos de portocale, Loin de porc prăjit cu ierburi cu sos de eșalotă de pătrunjel, și Filet de porc prăjit cu sos de ierburi de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 linguri de ulei cu usturoiul.
Adăugați carnea de porc, întoarceți-o la strat și lăsați să stea 1 oră.
Setați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie medie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul rămas. Condimentează carnea de porc cu sare și piper și adaugă în tigaie, cu grăsimea în jos. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste bogat, 4 minute. Rumeniti carnea de porc pe partile ramase, apoi intoarceti-o cu partea grasa in sus.
Adăugați sucul de portocale, bulionul, vinul, boabele de piper și crenguțele de ierburi și aduceți la fierbere.
Transferați tigaia pe raftul superior al cuptorului și prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 35 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 14
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură.
Se strecoară lichidul de gătit într-o cratiță și se fierbe până se reduce la 1/2 cană, 15 minute. Condimentează sosul cu sare și piper și amestecă pătrunjelul tocat. Tăiați carnea de porc și serviți cu sosul de portocale.