Loin de porc frecat cu glazură de caise și varză murată

Loin de porc frecat cu glazură de caise și varză murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați muschiul de porc frecat cu glazură de caise și varză murată. Această rețetă servește 8. O porție conține 177 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de conserve de caise, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Frecat Cu Condimente Umplute Cu Caise, Carne de porc cu glazură de caise-rozmarin, și Friptură de porc cu glazură de caise – 5 puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați praful de usturoi, chimenul, sarea și piperul negru într-un castron mic; frecați uniform amestecul de condimente peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
ChimenChimen
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați carnea de porc într-un vas de copt de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Adăugați ceapa și zahărul în tigaie; sotati 3 minute sau până când ceapa se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați varza murată scursă în tigaie; saut 1 minut. Aranjați amestecul de varză murată în jurul cărnii de porc în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Periați carnea de porc cu o treime din conservele de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Carne De PorcCarne De Porc
9
Se toarnă 1/2 cană de apă peste amestecul de varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
ApăApă
10
Coaceți la 425 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Periați carnea de porc cu o treime din conservele de caise; coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Periați carnea de porc cu conservele de caise rămase; coaceți timp de 10 minute sau până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 160 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
13
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se servește cu amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
15
Notă de bere: în timp ce Legea germană a purității poate să nu permită fructele în bere, un fel de mâncare German ca acesta este îmbunătățit de un microbrew de caise, cum ar fi Aprihop-ul Dogfish Head (50 USD pe sticlă de 12 uncii), lansat în fiecare primăvară. Aroma de caise din această bere palidă este proaspătă, dar subtilă, echilibrată cu multă amărăciune uscată și hoppy pentru a contrasta carnea de porc dulce glazurată cu caise. Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pale AlePale Ale
CaiseCaise
FructeFructe
BereBere
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista