Loin de porc frecat cu glazură de caise și varză murată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați muschiul de porc frecat cu glazură de caise și varză murată. Această rețetă servește 8. O porție conține 177 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de conserve de caise, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Frecat Cu Condimente Umplute Cu Caise, Carne de porc cu glazură de caise-rozmarin, și Friptură de porc cu glazură de caise – 5 puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați praful de usturoi, chimenul, sarea și piperul negru într-un castron mic; frecați uniform amestecul de condimente peste carnea de porc.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Transferați carnea de porc într-un vas de copt de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și zahărul în tigaie; sotati 3 minute sau până când ceapa se rumeneste ușor.
Adăugați varza murată scursă în tigaie; saut 1 minut. Aranjați amestecul de varză murată în jurul cărnii de porc în vasul de copt.
Periați carnea de porc cu o treime din conservele de caise.
Se toarnă 1/2 cană de apă peste amestecul de varză murată.
Coaceți la 425 timp de 15 minute.
Periați carnea de porc cu o treime din conservele de caise; coaceți timp de 10 minute.
Periați carnea de porc cu conservele de caise rămase; coaceți timp de 10 minute sau până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 160 (ușor roz).
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu amestec de ceapă.
Notă de bere: în timp ce Legea germană a purității poate să nu permită fructele în bere, un fel de mâncare German ca acesta este îmbunătățit de un microbrew de caise, cum ar fi Aprihop-ul Dogfish Head (50 USD pe sticlă de 12 uncii), lansat în fiecare primăvară. Aroma de caise din această bere palidă este proaspătă, dar subtilă, echilibrată cu multă amărăciune uscată și hoppy pentru a contrasta carnea de porc dulce glazurată cu caise. Jeffery Lindenmuth