Loin de porc în vin alb cu usturoi, fenicul și rozmarin

Loin de porc în vin alb cu usturoi, fenicul și rozmarin
Loin de carne de porc în vin alb cu usturoi, fenicul și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $5.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 481 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Un amestec de vin chardonnay, rozmarin, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Prăjit Cu Rozmarin, Usturoi Și Fenicul, Cotlet de porc cu parfum de rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, și Cotlet de miel la grătar cu vin roșu, usturoi, rozmarin și mentă.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista