Linzer Thumbprints

Linzer Thumbprints
Linzer Thumbprints este un fără lactate rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină, gem de zmeură, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Linzer Thumbprints, Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), și Bar Linzer.

Instrucțiuni

1
Prăjiți alunele într-un cuptor de 350 timp de 67 de minute, până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pregătiți aluatul de bază pentru biscuiți, combinând 1/4 cană de făină și 1/2 cană de alune prăjite în robotul de bucătărie la Pasul 2; pulsează de 20 de ori sau până când nucile sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat CookieAluat Cookie
AluneAlune
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați amestecul într-un castron; adăugați făina rămasă, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara măcinată și sarea. Se amestecă pentru a combina. La Pasul 3 de bază-reteta cookie (cu albus de ou si vanilie), se adaugă suc proaspăt de lămâie. Răsturnați aluatul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 1/4 cană de alune tocate mărunt într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Rulați 1 lingură de aluat într-o bilă. Rulați ușor aluatul în nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
NuciNuci
RolaRola
6
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe 2 foi de copt ușor acoperite cu spray de gătit. Faceți o indentare în centrul fiecărui cookie, mergând aproape în partea de jos. Folosind gem de zmeură, umpleți fiecare indentare cu aproximativ 1/4 linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Urmați instrucțiunile de coacere pentru cookie-ul de bază. A se păstra timp de 2 săptămâni la temperatura camerei sau câteva luni la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista