Linte Puy cu brânză de capră, măsline și cimbru proaspăt
Lintea Puy cu brânză de capră, măsline și cimbru proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,26 USD pe porție. Un amestec de frunze de dafin, șalotă, linte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Brânză de capră cu măsline, lămâie și cimbru, Brânză de capră cu măsline, lămâie și cimbru, și Brânză de capră cu măsline, lămâie și cimbru.
Instrucțiuni
Așezați lintea, morcovul, șalota, cimbru și frunza de dafin într-o cratiță cu 5 căni de apă. Se fierbe timp de 1520 de minute sau până când lintea este fragedă.
Scurgeți bine lintea, transferați-o într-un bol de servire și îndepărtați cimbrul și frunza de dafin. Se răcește până la călduță.
Adăugați măslinele, brânza de capră și uleiul de măsline și amestecați împreună. Se condimentează cu sare și piper și se servește cald.
Variație: Linte Îmbrăcată
Resturile sunt bine servite ca salată. Stropiți cu oțet balsamic, adăugați ulei de măsline suplimentar și presărați cu mult pătrunjel tocat. Dacă doriți, adăugați fileuri de hamsii feliate.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;